banner
Huis » Informatie
Informatie


Met meer dan 15 jaar uitstekende diensten,Qufu Hi-Tech Trading Co., Ltdis een professionele vervaardiging en exportor wie gespecialiseerd in farmaceutische, voeding, esthetische velden met integraal aanbod voor klanten.

Onze merk producten:Top-Q, Charmost, Bomsur, die veel positieve feedback hebben ontvangen in Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, Zuid-Europa, West-Europa, enz.
Onze fabriek voldoen aan de GMP-eis. We hebben automatische gisting en zuivering apparatuur, perfecte kwaliteit managementsysteem en moderne testmethoden. Ons productieproces is al gekomen CE, ISO9001:2008 kwaliteit managementsysteem. We hebben expertises en professoren die gespecialiseerd is in reseaching HA-serie voor de gezondheid van voedsel, pharma, cosmetica en schoonheidsproducten.
Daarnaast bieden we perfecte OEM en private labeling diensten om uw eigen unieke lijn van hyaluronzuur producten te maken.

Welkom voor een bezoek aan onze fabriek, wij zijn bereid om meer met u delen!


Beginselen vanHi-Tech

"Talent"is de ziel van de ontwikkeling van het bedrijfsleven. Hi-Tech heeft rijke ervaring in de industrie van het gezondheids- en schoonheidsbehandelingen aantrekken van RandD, techniek en management talent, op hetzelfde moment, het bouwen van een verkoopteam van hoge kwaliteit, productontwikkeling voor het bedrijf, de innovatie, en een sterke basis gelegd voor popularisering.
"Service"is de motor van de ontwikkeling van het bedrijfsleven. Als de markt toenemende concurrentie, wij diep dienst missie van "het verstrekken van klanten met de meest handige en meest professionele service" is het grondbeginsel van onze service. Bedrijven hebben een eersteklas verkoop, kwaliteit, RandD, logistiek team, overal, altijd om klanten te voorzien consulting en diensten.
"Goede trouw"onze bedrijfscultuur is. Kan alleen gewonnen de klanten vertrouwen, integriteit van het bedrijf te bieden klanten met de meest bevredigende producten en diensten, het bedrijf kunnen gezonde en duurzame ontwikkeling.
Wij kijken uit naar de samenwerking met u en tot oprichting van een langdurige en win-win zakelijke relatie.

Wij verwelkomen klanten, bedrijfsorganisaties en vrienden uit alle delen van de wereld om contact met ons op en streven naar samenwerking voor wederzijdse voordelen.