banner
Huis » Producten > Chondroïtinesulfaat > Runderkraakbeen
Productcategorie

Factory Supply 85% Natuurlijke Chondroitin Sulfaat met de beste prijs

Als China toonaangevende professionele fabrikant en leverancier van Chondroitin Sulfate voor meer dan 15 jaar, Hi-Tech heeft een uitstekende reputatie met producten van superieure kwaliteit, meer concurrerende prijs en doordachte klantenservice. Neem voor alle vragen contact op met: sales@qfhitech.com

Aanvraag sturenChat Now

Factory Supply 85% Natuurlijke Chondroitin sulfaat met de beste prijsInvoering


Chondroïtinesulfaat is een soort zuur mucopolysaccharide dat wordt geëxtraheerd uit gezond, eetbaar en homebred dierlijk kraakbeen van kraakbeen of haaienkraakbeen. Het is samengesteld uit Chondroïtinesulfaat A, C en andere verschillende Chondroïtinesulfaat. Het wordt veelvuldig gepresenteerd in kraakbeen van vissen, zoogdieren en vogels. Chondroïtinesulfaat Natrium is het natriumzout van het gesulfateerde lineaire glycosaminoglycaan. Chondroïtinesulfaat wordt veel gebruikt als een materiaal voor voedselingrediënt, cosmetica en medicijnen. Onlangs is het gebruik van chondroïtinesulfaat voor de symptomatische behandeling van osteoartritis zeer populair geworden.


SoortenToepassing


1. Gebruikt als ruwe materiaal van het medicijn, kan het de synthese van mucopolysacchariden bevorderen, de viscositeit van synovia bevorderen, en het metabolisme van arthroidal kraakbeen met duidelijk effect verbeteren van het verlichten van inflmmation en verlichtend pijn.

2. Gebruikt als voedzaam voedsel van diabetes, kan het enteritis genezen in plaats van cortisol en heeft het een curatief effect op reumatoïde artritis en hepatitis.
3. Gebruikt in cosmetische feed en voedingsadditieven industrie.Pakket en verzendingOver ons


Hot Tags: fabriekslevering 85% natuurlijk chondroitin sulfaat met beste prijs China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, kopen

Onderzoek