banner
Huis » Producten > Chondroïtinesulfaat > Runderkraakbeen
Productcategorie

Grondstof Factory Supply 90% CAS 9007-28-7 Natuurlijke farmaceutische klasse chondroïtinesulfaat

Als China toonaangevende professionele fabrikant en leverancier van chondroïtinesulfaat, Chondroitin sulfaat natrium, CHS voor meer dan 15 jaar, heeft Hi-Tech een uitstekende reputatie met producten van superieure kwaliteit, meer concurrerende prijs en doordachte klantenservice. Neem voor vragen contact op met onze fabriek, sales @ qfhitech.com

Aanvraag sturenChat Now

Grondstof Fabriekslevering 90% Inhoud Natuurlijk farmaceutisch gehalte ChondroïtinesulfaatInvoering


Ons runder-chondroïtinesulfaat is afgeleid van zuiver runderkraakbeen met een gehalte van 80%, 85% en 90%. Het is een van de belangrijkste componenten van kraakbeen en slijmvlieslagen, het vormt het bindweefsel dat spieren, zenuwen en bloedvaten bij elkaar houdt. Het wordt gebruikt als voedingssupplement ter ondersteuning van kraakbeenweefsels en ter bestrijding van verschillende vormen van artritis bij mens en dier.

Chondroïtinesulfaat wordt verondersteld te helpen bij het verbeteren van de symptomen, het stoppen of zelfs omkeren van het degeneratieve proces van artritis, osteoartritis en reumatoïde artritis. Chondroïtinesulfaat wordt vaak gecombineerd met Glucosamine, wat een andere natuurlijke alternatieve behandeling voor artritis is.

Chondroïtinesulfaat is niet alleen effectief gebleken voor artritis, maar ook voor psoriasis, sclerodermie, herpes, aambeien, rectale tranen, gif Eik, gifsumak, acne en "droge socket" na extracties van de tanden.


Toepassing


1. Helpt bij de behandeling van artrose gewrichtspijn

Schattingen tonen aan dat meer dan 27 miljoen volwassenen in de VS leven met artrose, het meest voorkomende type artritis en degeneratieve gewrichtsaandoening die wordt gekenmerkt door de afbraak van kraakbeen en toegenomen gewrichtspijn. Chondroïtinesulfaat wordt vaak gebruikt voor de behandeling van pijn die gepaard gaat met artrose, met name vormen die zeer gevoelige lichaamsdelen zoals de knieën en handen aantasten.


2. Helpt bij letsel en oefening herstel

Zelfs voor mensen zonder artrose zijn er aanwijzingen dat chondroïtine in combinatie met glucosamine helpt om kostbaar kraakbeen te behouden, pijn vermindert, de fysieke functie verhoogt en de zelfzorgactiviteiten verbetert. Het kan de gewrichtsspanning na een inspanning of blessure verminderen door het lichaam te helpen nieuw kraakbeen te synthetiseren, de gewrichten flexibel te houden en de natuurlijke ontstekingsreacties van het lichaam te beheersen.

 

3. Verbetert de wondgenezing en de gezondheid van de huid

Chondroïtine en glucosamine worden ook samen gebruikt om wonden, huidgerelateerde defecten, ontsteking van de huid en zelfs in de diergeneeskunde te helpen genezen. Chondroïtine kan het lichaam helpen bij het produceren van collageen, wat essentieel is voor de gezondheid van de huid, genezing en bestrijding van de gevolgen van veroudering op de huid.Technische normen


Testobjecten

bestek

Uiterlijk

Wit tot gebroken wit poeder

Geur

karakteristiek

helderheid

Kleurloos en transparant

analyse

Min. 90% (droog product, HPLC-oppervlaktemethode)

Specifieke rotatie

-22 ° - -30 °

Eiwit

Max. 6,0%

PH (1% oplossing)

5,5-7,5

Verlies bij drogen

max.10%

Residu op ontsteking

22,0% -30,0%

chloride

Max.0.50%

sulfaat

Max.0.24%

Zware metalen

Max.20ppm

Totaal aantal platen

Max. 10000cfu / g

Hot Tags: grondstoffenfabriek leveren 90% cas 9007-28-7 natuurlijke farmaceutische rang chondroitin sulfaat China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, kopen

Onderzoek