banner
Huis » Producten > Chondroïtinesulfaat > Haaienkraakbeen
Productcategorie

Hoge zuiverheid fabriek leveren 90% Chondroitin sulfaat EX Shark kraakbeen CHS Chondroitin sulfaat natrium poeder

Als China toonaangevende professionele fabrikant en leverancier van chondroitin sulfaat, Chondroitin sulfaat natrium, CHS voor meer dan 15 jaar, Hi-Tech heeft grote reputatie met superieure kwaliteitsproducten, meer concurrerende prijs en aardige klantenservice. Voor vragen, neem dan gerust contact op met onze fabriek: sales@qfhitech.com

Aanvraag sturenChat Now

Hoge zuiverheid fabriek leveren 90% Chondroitin sulfaat EX Shark kraakbeen CHS Chondroitin sulfaat natrium poeder
Introductie


Chondroitin sulfaat is een soort zure mucopolysaccharide zelfgefokte, gezonde en eetbare dierlijke kraakbeen of kraakbeen van haaien is onttrokken. Het samengesteld uit Chondroitin sulfaat A, C en andere diverse Chondroitin sulfaat. Het wordt wijd gepresenteerd in vis, zoogdieren en vogels kraakbeen. Chondroitin sulfaat natrium is het natriumzout van de sulfated lineaire glycosaminoglycaan. Chondroitin sulfaat wordt veel gebruikt als ingrediënt in levensmiddelen, cosmetica en geneeskunde. Onlangs, is het gebruik van Chondroitin sulfaat voor de symptomatische behandeling van artrose zeer populair geworden.


TypenToepassing


1. gebruikt als grondstof voor de geneeskunde, kan het bevorderen van de synthese van mucopolysacchariden, verder de viscositeit van de synovia en verbetering van het metabolisme van arthroidal kraakbeen met duidelijk effect van verlichten van inflmmation en het verlichten van de pijn.

2. gebruikt als voedend voedsel van diabetes, het kan genezen enteritis in plaats van cortisol en heeft sommige curatieve effect op reumatoïde artritis en hepatitis.
3. gebruikt in cosmetische diervoeder- en levensmiddelenbedrijven additieve industrie.Pakket & scheepvaartInformatie


Qufu Hi-Tech Trading Co, Ltd.is inzetten voor onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en marketing van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare hyaluronzuur serie producten. Het bedrijf ligt op Qufu High-Tech Development Zone---woonplaats van Confucius.

Als specialist in de R&D van HYALURONZUUR producten in China, heeft men de globale leider in HA grondstoffen markt en nu zijn we ook gewijd aan de verkoop & merk promotie van HA eindproducten.

Onze sterke producten zijn: hyaluronzuur Filler hyaluronzuur Serum van Mesotherapie, medische Natrium hyaluronaat Gel, hyaluronzuur materialen & hyaluronzuur Skin Care Cosmetics.

Onze merk producten: Top-Q, Charmost, Bomsur, die veel positieve feedback hebben ontvangen in Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, Zuid-Europa, West-Europa, enz.

Onze planten voldoen aan de GMP-eis. We hebben automatische gisting en zuivering apparatuur, perfecte kwaliteit managementsysteem en moderne testmethoden. Ons productieproces is al gekomen CE, ISO9001:2008 kwaliteit managementsysteem. We hebben expertises en professoren die gespecialiseerd is in reseaching HA-serie voor de gezondheid van voedsel, pharma, cosmetica en schoonheidsproducten.

Daarnaast bieden wij onze klanten OEM en private labeling diensten om uw eigen unieke lijn van hyaluronzuur producten te maken.

Verschillende van het gezond verstand van trading company, Hi-Tech hangt nauw samen met enkele andere bevoegde fabrikanten. Ter versterking van het vermogen van de productie en verwerking.

Hot Tags: hoge zuiverheid fabriek levering 90% chondroitin sulfaat ex haai kraakbeen chs chondroitin sulfaat natrium poeder China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, kopen

Onderzoek