banner
Huis » Producten > Hyaluronzuurvuller > Cross-Linked HA Filler
Productcategorie

25mg / ml Verbonden Hyaluronic Zure HA Vuller 20ML voor Borst en Bijlvergroting Injecteerbare Dermale Vuller

Met brede ervaring en expertise, Hi-Tech, een van de professionele fabrikanten en leveranciers in China, heet u van harte welkom om te kopen of groothandel onze kwaliteit, veilige en effectieve top-q super deem lijn 1cc hyaluronzuur facial dermal filler injecties voor lipverbetering. ..Niets vraagt, neem dan gerust contact op met: sales@qfhitech.com

Aanvraag sturenChat Now

25mg / ml Kruisgekoppelde hyaluronzuur HA-filler 20ML voor borst- en biluitbreiding Injecteerbare huidvullerProductomschrijving


Hyaluronic Acid Filler is een populaire keuze aan het worden als tijdelijke filler voor gezichtsvergroting. Het is een veilige, niet-chirurgische ingreep die de lijnen en voren van het gelaat gemakkelijk verzacht. Het heeft ook het bijkomende voordeel dat het geen huidtesten vereist vóór gebruik. Hyaluronzuur in vulstoffen bindt zich aan water in de weefsels, wat zorgt voor een gladde, gelachtige consistentie na injectie.


Er kunnen vijf soorten producten worden gekozen: Fine, Derm, Derm Deep, Ultra Deep en Subskin. Deze vijf producten maken het mogelijk om snel en effectief tegemoet te komen aan de overgrote meerderheid van de behoeften van de patiënt voor het corrigeren en vergroten van rimpel en vouwen.Specificatie


Injectie gebied
certificatenPakketOver onsFAQ


1. Is de hyaluronzuurgelinjectie veilig?
Er zijn zeer weinig risico's verbonden aan de behandeling met Hi-Tech hyaluronzuurgel-injectie, deels omdat hyaluronzuur van nature voorkomt in het lichaam. Hyaluronzuur wordt afgebroken door het lichaam. Niets daarvan blijft in de huid en de huid heeft geen schade.

2. Hoelang duurt het effect van hyaluronzuur?
Behandelingsresultaten zullen voor elke persoon anders zijn. In een klinisch onderzoek duurden de behandelingsresultaten tot 1 jaar na de eerste behandelingssessie voor de meeste patiënten. Bijwerkingen kunnen het gewenste effect behouden.

3. Hoe wordt een behandeling uitgevoerd?
De glasheldere Hi-Tech-gel wordt in kleine hoeveelheden in de huid geïnjecteerd met een zeer fijne naald. De gel produceert volume onder de rimpel, die wordt opgetild en gladgestreken. Bij het verbeteren van de lippen of gezichtscontouren, voegt Hi-Tech volume en vorm toe aan het behandelde gebied.

4. Hoe lang duurt de behandeling?
Het is een zeer snel en eenvoudig proces dat moet worden behandeld met Hi-Tech hyaluronzuurgelinjectie. Aangezien er geen voorafgaande test nodig is, kan de behandeling onmiddellijk worden uitgevoerd. Een behandeling duurt meestal 30 minuten.

5. Doet hyaluronzuur injectie pijn?
De meeste mensen vinden hyaluronzuurgelinjectie relatief pijnloos. Ze kunnen een beetje prikken. Als u wilt, kan een plaatselijke verdoving worden toegepast op het gebied dat wordt behandeld voorafgaand aan uw procedure. Bij het verbeteren van de lippen wordt vaak een lokale injectie met anesthesica gebruikt.

6. Hoe werkt Hi-Tech Hyaluronzuur-gel injectie?
Hi-Tech hyaluronzuurgel injectie is een transparante gel met cross-linked hyaluronzuur, geen dierlijke ingrediënten. Het hyaluronzuur is een weefselvriendelijke substantie die lijkt op het hyaluronzuur dat van nature in het lichaam voorkomt.
Hi-Tech Hyaluronzuur Hyaluronzuurgel-injectie verbetert uw natuurlijke uiterlijk door het volume van uw huid te herstellen, zachtheid te creëren en uw uiterlijk nieuw leven in te blazen.
Niet-dierlijke oorsprong, geen huidtest genegeerd. Eenvoudige procedure duurt ongeveer 30 minuten, met een veilig en effectief resultaat.

Hot Tags: 25mg / ml cross-linked hyaluronzuur ha filler 20ml voor borst- en bilvergroting injecteerbare dermale vuller China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, kopen

Onderzoek