banner
Huis » Producten > Hyaluronzuurvuller > Cross-Linked HA Filler
Productcategorie

2CC Super Deep TOP-Q HA Injecteerbare Filler Hyaluronzuur Dermale Filler Injectie

Met brede ervaring en expertise, Hi-Tech, een van de professionele fabrikanten en leveranciers in China, heet u van harte welkom om te kopen of groothandel onze kwaliteit, veilige en effectieve top-q super deem lijn 1cc hyaluronzuur facial dermal filler injecties voor lipverbetering. .. Alle vragen, neem gerust contact op met: sales@qfhitech.com

Aanvraag sturenChat Now

2CC Super Deep TOP-Q HA Injecteerbare Filler Hyaluronzuur Dermale Filler InjectieInvoering


Wat is TOP-Q® Hyaluronic Acid Dermal Filler?

TOP-Q® is een injecteerbare, duurzame huidvuller. Het is 100% zuiver, cross-linked, reabsorbeerbaar, niet-dierlijk bron hyaluronzuur dat van nature in het lichaam voorkomt. Ons product is een gelachtige substantie die in de huid wordt geïnjecteerd om diepe rimpels te vullen en het volume te herstellen.


Er kunnen 4 soorten TOP-Q-producten worden gekozen:
Spec.


CertifitacesFAQ


1. Is het veilig?
Er zijn zeer weinig risico's verbonden aan de behandeling met Top-Q Super Dermal Filler, deels omdat het van nature in het lichaam voorkomt. Het wordt door het lichaam afgebroken. Niets daarvan blijft in de huid en de huid heeft geen schade.

2. Hoe lang duurt het effect?
Behandelingsresultaten zullen voor elke persoon anders zijn. In een klinisch onderzoek duurden de behandelingsresultaten gedurende 8 maanden tot 16 maanden na de eerste behandelingssessie voor de meeste patiënten. Bijwerkingen kunnen het gewenste effect behouden.

3. Hoe lang duurt de behandeling?
Het is een zeer snel en eenvoudig proces dat moet worden behandeld door Top-Q Super Dermal Filler. Omdat er geen pro-test nodig is, kan de behandeling onmiddellijk worden uitgevoerd. Een behandeling duurt meestal 30 minuten.

4. Doet de injectie pijn?
De meeste mensen vinden de injecties relatief pijnloos. Ze kunnen een beetje prikken. Als u wilt, kan een plaatselijke verdoving worden toegepast op het gebied dat wordt behandeld voorafgaand aan uw procedure. Bij het verbeteren van de lippen wordt vaak een lokale injectie met anesthesica gebruikt.

5. Zijn er bijwerkingen verbonden aan de Top-Q Super Dermal Filler-behandeling?
Kleine complicaties kunnen optreden, maar ze zijn over het algemeen licht en gemakkelijk te beheren. Top-Q Super Dermal Filler bijwerkingen zijn onder andere lichte zwelling, roodheid en misschien wat mild ongemak op de injectieplaatsen. Ontstekingsreacties kunnen in zeldzame gevallen tot weken aanhouden.

6.Kan Top-Q Super Dermal Filler worden gebruikt als ik een laserbehandeling of een andere plastische chirurgie heb gehad?
Als u onlangs een plastische chirurgie heeft ondergaan, moet u wachten tot uw wond of snit volledig is genezen. Nadat de huid is hersteld in de normale toestand, kunt u Top-Q Super Dermal Filler-behandeling nemen.

Hot Tags: 2cc super diepe top-q ha injecteerbare filler hyaluronzuur dermale vuller injectie China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, kopen

Onderzoek