banner
Huis » Producten > Hyaluronzuurvuller > Cross-Linked HA Filler
Productcategorie

50ML huidvuller Injecteerbaar Hyaluronaat Zuur 2CC voor de Rimpels van de Behandelingsvooraaf

Hi-Tech Trading, een van de professionele fabrikanten en leveranciers in China, verwelkomt u van harte om onze kwaliteit, veilige en effectieve 50ml dermale vuller injecteerbare hyaluronzuur 2cc te kopen of te behandelen voor facail rimpels, professioneel gemaakt in onze fabriek. Alle vragen, neem dan gerust contact op met: sales@qfhitech.com

Aanvraag sturenChat Now

50 ML Dermal Filler Injecteerbare hyaluronzuur 2CC voor behandeling Facail rimpelsProductomschrijving


Hyaluronic Acid Filler is een populaire keuze aan het worden als tijdelijke filler voor gezichtsvergroting. Het is een veilige, niet-chirurgische ingreep die de lijnen en voren van het gelaat gemakkelijk verzacht. Het heeft ook het bijkomende voordeel dat het geen huidtesten vereist vóór gebruik. Hyaluronzuur in vulstoffen bindt zich aan water in de weefsels, wat zorgt voor een gladde, gelachtige consistentie na injectie.

Nieuwe Hi-Tech hyaluronzuurproducten zijn nu beschikbaar voor de correctie van rimpels. Ze kunnen gemakkelijk in de huid worden geïnjecteerd, zijn zeer stabiel en zorgen voor een langdurig cosmetisch resultaat. Dit nieuwe type hyaluronzuur verspreidt zich gelijkmatig door de huid en zorgt voor een soepele overgang tussen behandelde en niet-behandelde gebieden. Deze antirimpelbehandeling resulteert in een bijzonder natuurlijk, mooi uiterlijk.

Er kunnen vijf soorten producten worden gekozen: Fine, Derm, Derm Deep, Ultra Deep en Subskin. Deze vijf producten maken het mogelijk om snel en effectief tegemoet te komen aan de overgrote meerderheid van de behoeften van de patiënt voor het corrigeren en vergroten van rimpel en vouwen.


Specificatiefuncties


Behandeling Rimpels

Hi-Tech hyaluronzuur injectie huidvuller voor het herstellen van onze huid en gezichtscontouren tot voormalig jeugdig uiterlijk

Herhaal het volume en de volheid van de huid;

Verwijder rimpels, zoals kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels, nasolabiale plooien en zo verder. verzacht gezichtsvouwen;

contouren van de kaaklijn en andere delen van het gezicht.

 

Shaping Facial

Hi-Tech hyaluronzuur injectie huidvuller voor lipverbetering

Lipvullers kunnen worden gebruikt om u jeugdig ogende, dikke lippen te geven, vooral effectief voor vrouwen met van nature dunne of dunner wordende lippen;

Verbeter de vorm en voeg volume toe aan de lippen;

Til de mondhoeken op;

Verticale periorale lijnen (rokerlijnen).

neuscorrectie

wangen, kin en voorhoofd volheid


Injectie gebiedcertificatenPakket
Merk opOver ons


Qufu Hi-Tech Trading Co, Ltd zet zich in voor onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en marketing van hoogwaardige en betaalbare hyaluronzuurserieproducten. Het bedrijf bevindt zich in Qufu High-Tech Development Zone - de geboortestad van Confucius.
Als specialist in de R & D van HYALURONIC ACID-producten in China zijn wij de wereldleider in de HA-grondstofmarkt, en nu zijn we ook toegewijd aan de verkoop en merkpromotie

van HA-eindproducten.
Onze sterke producten zijn: hyaluronzuurvuller, mesotherapie hyaluronzuurserum, medische natriumhyaluronaatgel, hyaluronzuurmaterialen & hyaluronzuur huidverzorging cosmetica.

Onze handelsmerkproducten: Top-Q, Charmost, Bomsur, die veel positieve feedback hebben ontvangen in Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, Zuid-Europa, West-Europa, enz.

Onze fabrieken voldoen aan de GMP-vereiste. We hebben automatische fermentatie- en zuiveringsapparatuur, een perfect kwaliteitsmanagementsysteem en moderne testmethoden. Ons productieve proces heeft al het CE, ISO9001: 2008 Quality Management System bereikt. We hebben expertises en professoren die gespecialiseerd zijn in het reseachen van HA-series voor farma, gezondheidsproducten, cosmetica en schoonheidsproducten.

Daarnaast bieden we onze klanten OEM- en private labelingdiensten om uw eigen unieke reeks hyaluronzuurproducten te creëren.

Anders dan het gezonde verstand van een handelsmaatschappij, is Hi-Tech nauw verbonden met een aantal andere competente fabrikanten. Om het vermogen van productie en verwerking te versterken.

Hot Tags: 50ml dermal vuller injecteerbaar hyaluronaat zuur 2cc voor behandeling facail rimpels China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, kopen

Onderzoek