banner
Huis » Producten > Hyaluronzuurvuller > Cross-Linked HA Filler
Productcategorie

OEM 100% Pure Cross-Linked Injecteerbare HA hyaluronzuur Dermal Filler Natriumhyaluronaat Gel voor Plastische Chirurgie

Als China toonaangevende professionele fabrikant en leverancier van hyaluronzuur filler, dermal filler, hyaluronzuur gel voor meer dan 15 jaar, Hi-Tech heeft een uitstekende reputatie met producten van superieure kwaliteit, meer concurrerende prijs en doordachte klantenservice. Neem voor vragen contact op met onze fabriek, sales @ qfhitech.com

Aanvraag sturenChat NowInvoering


Nieuwe Hi-Tech hyaluronzuurproducten zijn nu beschikbaar voor de correctie van rimpels. Ze kunnen gemakkelijk in de huid worden geïnjecteerd, zijn zeer stabiel en zorgen voor een langdurig cosmetisch resultaat. Dit nieuwe type hyaluronzuur verspreidt zich gelijkmatig door de huid en zorgt voor een soepele overgang tussen behandelde en niet-behandelde gebieden. Deze antirimpelbehandeling resulteert in een bijzonder natuurlijk, mooi uiterlijk.

Hyaluronic Acid Filler is een populaire keuze aan het worden als tijdelijke filler voor gezichtsvergroting. Het is een veilige, niet-chirurgische ingreep die de lijnen en voren van het gelaat zachtjes verzacht. Het heeft ook het bijkomende voordeel dat het geen huidtesten vereist vóór gebruik. Hyaluronzuur in vulstoffen bindt zich aan water in de weefsels, wat zorgt voor een gladde, gelachtige consistentie na injectie
Met meer dan 15's jaar geavanceerde productie-ervaring van Higher Technlogy Injecteerbare Grade Hyaluronzuur Poeder, bieden wij u hogere kwaliteit 100% gezuiverde Injecteerbare Hyaluronzuur Esthetische Fillers (HA Gel, Dermal Filler) in een concurrerende prijs in de Chinese markt, Niet-dierlijke oorsprong en Duits productie crosslinking-technologieën voor een duurzamer, super effect.en veilig voor het lichaam.


Specificatie


Type

fijn

Derm

Derm Deep

Ultra diep

onderhuidse

Concentratie

20 mg / ml
gestabiliseerd hyaluronzuur

20 mg / ml
gestabiliseerd hyaluronzuur

20 mg / ml
gestabiliseerd hyaluronzuur

20 mg / ml
gestabiliseerd hyaluronzuur

20 mg / ml
gestabiliseerd hyaluronzuur

Geschat aantal geldeeltjes ml

150.000

100.000

10.000

5000

2000

Deeltjesgrootte (mm)

0,10 - 0,15

0,15 - 0,28

0.28 - 0.5

0,5 - 1,25

1,25 - 2,0

Aanbevolen indicaties

Dunne oppervlakkige lijnen, zoals zorglijnen, periobitale lijnen, periorale lijnen

Matige rimpels, zoals glabellar, orale commissuren. Lippen: volheid, pruilen en vermiljoenrand

Diepe rimpels en vouwen in het gezicht, zoals de nasolabiale plooien, vormende gezichtscontouren, bijv. Volheid van de wangen, kin en lippenvergroting

Grote diepe rimpels en plooien, het kan rimpels opvullen die de handen en kisten van pars cervicalis.

De lokale depressie, zachte weefselvuller, kan ook in rhinoplasty worden gebruikt

Waar te injecteren

Bovenste gedeelte van de dermis

Middendeel van dermis

Diepe laag van dermis en / of oppervlaktelaag van subcutis

Diepe dermis of onderhuids weefsel oppervlakkig

Diepe dermis of onderhuids weefsel oppervlakkig

Looptijd

8-12 maanden

8-12 maanden

8-12 maanden

8-12 maanden

8-18 maanden

Naalden maat

30G

30G

27G

23G

N / A

Volume van de spuit

1 ml, 2 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml

Volume van de flacon

10 ml, 50 ml, 100 ml, 500 ml, 1000 ml


toepassingen


Gezichtsrimpels verwijderen
Verbetering van de lippen
Neukende neus
Longkin
Lipimplantaten
Overvloedige tempel
Overvloedige onderkaak
Overvloedige wang
Overvloedige vermiljoenknollen
Vormen van gezichtscontouren
Borstvergroting
Bilverhoging

 

functies


Hi-Tech hyaluronzuur injectie huidvuller voor het herstellen van onze huid en gezichtscontouren tot voormalig jeugdig uiterlijk
Resume volume en volheid op de huid
Verwijder rimpels, verzacht gezichts vouwen
wangen opzwepen
contouren van de kaaklijn en andere delen van het gezicht

Hi-Tech hyaluronzuur injectie huidvuller voor lipverbetering
Lipvullers kunnen worden gebruikt om u jeugdig ogende, volle lippen te geven, vooral effectief voor vrouwen met van nature dunne of dunner wordende lippen.
Verbeter de vorm en voeg volume toe aan de lippen
Til de mondhoeken op
Verticale periorale lijnen (rokerlijnen)

Hi-Tech hyaluronzuur injectie huidvuller voor borstvergroting om ons zelfbeeld en zelfvertrouwen te vergroten
Verhoog de volheid en projectie van onze borsten
Verbeter de balans van onze figuur

Hi-Tech hyaluronzuur injectie huidvuller voor buttokslift om de huidtextuur te verbeteren
Vergroot de grootte van de billen
Til doorhangende bodem
Verhoog het vertrouwen

Hoge veiligheid: niet-dierlijk afgeleide injecteerbare hyaluronzuurpoeder
Hoge zuiverheid: 100% pure gecrosslinkte hyaluronzuurgel
Hoogwaardige technologie: Duitse fabricagekruisverbindingen
Perfecte OEM & ODM-service: wij bieden HA-vuller als uw specialiteit met onze professionele technologie-afdeling


Ons bedrijf


Qufu Hi-Tech Trading Co, Ltd zet zich in voor onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en marketing van hoogwaardige en betaalbare hyaluronzuurserieproducten. Het bedrijf bevindt zich in Qufu High-Tech Development Zone - de geboortestad van Confucius.
Als specialist in de R & D van HYALURONIC ACID-producten in China zijn wij de wereldleider in de HA-grondstofmarkt en nu zijn we ook toegewijd aan de verkoop- en merkpromotie van HA-eindproducten.
Onze sterke producten zijn: hyaluronzuurvuller, mesotherapie hyaluronzuurserum, medische natriumhyaluronaatgel, hyaluronzuurmaterialen & hyaluronzuur huidverzorging cosmetica.
Onze handelsmerkproducten: Top-Q voor Hyaluronic Acid Filler, die veel positieve feedback hebben ontvangen in Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, Zuid-Europa, West-Europa, enz.
Daarnaast bieden we onze klanten OEM- en private labelingdiensten om uw eigen unieke reeks hyaluronzuurproducten te creëren


Tips


1. Ons advies is om hydrodynamisch kompres (ijsmasker) niet te gebruiken tot 48 uur na het injecteren van het hyaluronzuur en ondertussen niet te drukken, het gebied waar het wordt geïnjecteerd, zodat dit een goed effect heeft.
2. Als lichte roodheid, jeuk, zwelling, zacht aanvoelend gevoel op het injectieoppervlak bestaat na het injecteren. Het is normaal en al deze situaties verdwijnen binnen een paar dagen. Als deze situaties zich voordoen, raadpleeg dan uw arts om een oplossing te krijgen.
3. Zwelling optreedt bij lipverbetering zal langer duren dan andere gezichtsinjecties, sommige behandelingen zullen een week houden, tijdens deze periode, De lip ziet er onnatuurlijk uit, dus herinner u eraan, dit is geen definitief effect. En raak de lip niet direct in 6 uren na het doen van lipverbeteringschirurgie, maar kan zachtjes worden gewassen met water en zeep.


FAQ


1. Wat is Hi-Tech hyaluronzuurgel-injectie?
Hi-Tech hyaluronzuur gel injectie is gestabiliseerde, gecrosslinkte hyaluronzuur gel. Het is hyaluronzuur gel injectie minimaal invasieve plastische chirurgie.
2. Wat zijn de voordelen van Hi-Tech hyaluronzuurgelinjectie?
Geen dierlijke ingrediënten
Geen huidtest nodig
Langdurige resultaten
Biologisch afbreekbaar, niet permanent
Compleet assortiment
Opslag op kamertemperatuur
3. Is de hyaluronzuurgelinjectie veilig?
Er zijn zeer weinig risico's verbonden aan de behandeling met Hi-Tech hyaluronzuurgel-injectie, deels omdat hyaluronzuur van nature voorkomt in het lichaam. Hyaluronzuur wordt afgebroken door het lichaam. Niets daarvan blijft in de huid en de huid heeft geen schade.
4. Hoelang duurt het effect van hyaluronzuur?
Behandelingsresultaten zullen voor elke persoon anders zijn. In een klinisch onderzoek duurden de behandelingsresultaten tot 1 jaar na de eerste behandelingssessie voor de meeste patiënten. Bijwerkingen kunnen het gewenste effect behouden.
5. Hoe wordt een behandeling uitgevoerd?
De glasheldere Hi-Tech-gel wordt in kleine hoeveelheden in de huid geïnjecteerd met een zeer fijne naald. De gel produceert volume onder de rimpel, die wordt opgetild en gladgestreken. Bij het verbeteren van de lippen of gezichtscontouren, voegt Hi-Tech volume en vorm toe aan het behandelde gebied.
6. Hoe lang duurt de behandeling?
Het is een zeer snel en eenvoudig proces dat moet worden behandeld met Hi-Tech hyaluronzuurgelinjectie. Aangezien er geen voorafgaande test nodig is, kan de behandeling onmiddellijk worden uitgevoerd. Een behandeling duurt meestal 30 minuten.
7. Wat kan worden behandeld?
Behandeling van lijnen, rimpels, vouwen, contouren en lippen. Hi-Tech Hyaluronzuurgel-injectie biedt een complete oplossing voor het vergroten van de vergroting van het aangezicht van het aangezicht.
8. Doet hyaluronzuur injectie pijn?
De meeste mensen vinden hyaluronzuurgelinjectie relatief pijnloos. Ze kunnen een beetje prikken. Als u wilt, kan een plaatselijke verdoving worden toegepast op het gebied dat wordt behandeld voorafgaand aan uw procedure. Bij het verbeteren van de lippen wordt vaak een lokale injectie met anesthesica gebruikt.
9. Zijn er bijwerkingen geassocieerd met Hi-Tech Hyaluronzuur gel injectie behandeling?
Er kunnen kleine complicaties optreden, maar deze zijn over het algemeen licht en gemakkelijk te hanteren.Hi-Tech hyaluronzuurgel-injectie bijwerkingen zijn onder andere lichte zwelling, roodheid en misschien wat mild ongemak op de injectieplaatsen. Ontstekingsreacties kunnen tot weken duren in zeldzame gevallen.

Voor vragen over futures, neem dan gerust contact met ons op: sales@qfhitech.com

Met brede ervaring en expertise, Hi-Tech Trading, een van de professionele fabrikanten en leveranciers in China, heet u van harte welkom om te kopen of groothandel onze kwaliteit, veilige en effectieve oem 100% pure cross-linked injecteerbare ha hyaluronzuur dermale vuller natrium hyaluronaat gel voor plastische chirurgie, professioneel gemaakt in onze fabriek.

Hot Tags: OEM 100% pure cross-linked injecteerbare ha hyaluronzuur dermale vuller natrium hyaluronaat gel voor plastische chirurgie China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, koop

Onderzoek