banner
Huis » Producten > Hyaluronzuurvuller > Cross-Linked HA Filler
Productcategorie

TOP-Q Hoogwaardige cross-linked hyaluronzuur huidfiller voor gezichtsinjectie

Als China toonaangevende professionele fabrikant en leverancier van hyaluronzuur filler, dermal filler, hyaluronzuur gel voor meer dan 15 jaar, Hi-Tech heeft een uitstekende reputatie met producten van superieure kwaliteit, meer concurrerende prijs en doordachte klantenservice. Neem voor vragen contact op met onze fabriek, sales @ qfhitech.com

Aanvraag sturenChat Now

Top-Q ®   Hyaluronzuur huidvuller


Invoering


Wat is TOP-Q® hyaluronzuur huidvuller ?

TOP-Q® is een injecteerbare, duurzame huidvuller. Het is 100% zuiver cross-linked, reabsorbeerbaar, niet-dierlijk bron hyaluronzuur dat van nature in het lichaam voorkomt. Ons product is een gelachtige substantie die in de huid wordt geïnjecteerd om diepe rimpels te vullen en het volume te herstellen
Er kunnen 4 soorten TOP-Q-producten worden gekozen,


SpecificatieKenmerken


 • Veilig en natuurlijk

 • Niet-dierlijke bio-fermentatie, steriele HA, geen risico op bacteriële infectie

 • BDDE cross-linked technologie zorgt voor een sterke stabiliteit, een langere levensduur van HA-fillers

 • Gestabiliseerde pH en osmolariteit, dicht bij die van de huid, vermindert het risico op oedeem en zwelling. Uitstekende biologische afbreekbaarheid in de huid

 • Professionele R & D Dep. voor innovatieproduct

 • Betaalbare prijs

 • Geproduceerd in onze eigen fabriek zorgt voor lagere prijs en hoge kwaliteit.

 • Kleine hoeveelheden zijn ook acceptabel

 • Professionele service

 • Ons eigen merk -TOP-Q®

 • OEM / ODM Fabriek


certificatenVerpakking en verzendingbedrijfsinformatie  

"/> Qufu Hi-Tech Trading Co., Ltd zet zich in voor onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en marketing van hoogwaardige en betaalbare hyaluronzuurserieproducten. Het bedrijf bevindt zich in Qufu High-Tech Development Zone ----- hometown van Confucius.
Als specialist in de R & D van HYALURONIC ACID-producten in China zijn wij de wereldleider in de HA-grondstofmarkt en nu zijn we ook toegewijd aan de verkoop- en merkpromotie van HA-eindproducten.
Onze sterke producten zijn: hyaluronzuurvuller, mesotherapie hyaluronzuurserum, medische natriumhyaluronaatgel, hyaluronzuurmaterialen & hyaluronzuur huidverzorging cosmetica.
Onze handelsmerkproducten: Top-Q voor Hyaluronic Acid Filler, die veel positieve feedback hebben ontvangen in Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, Zuid-Europa, West-Europa, enz.
Daarnaast bieden we onze klanten OEM- en private labelingdiensten om uw eigen unieke reeks hyaluronzuurproducten te creëren


FAQ


1. Is het veilig?
Er zijn zeer weinig risico's verbonden aan de behandeling met Top-Q Super Dermal Filler, deels omdat het van nature in het lichaam voorkomt. Het wordt door het lichaam afgebroken. Niets daarvan blijft in de huid en de huid heeft geen schade.

2. Hoe lang duurt het effect ?
Behandelingsresultaten zullen voor elke persoon anders zijn. In een klinisch onderzoek duurden de behandelingsresultaten gedurende 8 maanden tot 16 maanden na de eerste behandelingssessie voor de meeste patiënten. Bijwerkingen kunnen het gewenste effect behouden.

3. Hoe lang duurt de behandeling?
Het is een zeer snel en eenvoudig proces dat moet worden behandeld door Top-Q Super Dermal Filler. Omdat er geen pro-test nodig is, kan de behandeling onmiddellijk worden uitgevoerd. Een behandeling duurt meestal 30 minuten.

4. Doet de injectie pijn?
De meeste mensen vinden de injecties relatief pijnloos. Ze kunnen een beetje prikken. Als u wilt, kan een plaatselijke verdoving worden toegepast op het gebied dat wordt behandeld voorafgaand aan uw procedure. Bij het verbeteren van de lippen wordt vaak een lokale injectie met anesthesica gebruikt.

5. Zijn er bijwerkingen verbonden aan de Top-Q Super Dermal Filler-behandeling?
Kleine complicaties kunnen optreden, maar ze zijn over het algemeen licht en gemakkelijk te beheren. Top-Q Super Dermal Filler bijwerkingen zijn onder andere lichte zwelling, roodheid en misschien wat mild ongemak op de injectieplaatsen. Ontstekingsreacties kunnen in zeldzame gevallen tot weken aanhouden.

6.Kan Top-Q Super Dermal Filler worden gebruikt als ik een laserbehandeling of een andere plastische chirurgie heb gehad?
Als u onlangs een plastische chirurgie heeft ondergaan, moet u wachten tot uw wond of snit volledig is genezen. Nadat de huid is hersteld in de normale toestand, kunt u Top-Q Super Dermal Filler-behandeling nemen.

Voor vragen over futures, neem dan gerust contact met ons op: sales@qfhitech.com

Met brede ervaring en expertise, Hi-Tech Trading, een van de professionele fabrikanten en leveranciers in China, verwelkomt u van harte om te kopen of groothandel onze kwaliteit, veilige en effectieve top-q topkwaliteit cross-linked hyaluronzuur dermale vuller voor gezicht injectie, professional gemaakt in onze fabriek.

Hot Tags: TOP-Q topkwaliteit cross-linked hyaluronzuur dermale vuller voor gezicht injectie China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, kopen

Onderzoek