banner
Huis » Producten > Hyaluronzuurvuller > Niet kruiselings gekoppelde HA vuller
Productcategorie

OEM Medical Sodium Hyaluronate Gel Non Cross-Linked Hyaluronic Acid Anti-Adhesion HA Injection for Ophthalmic Eye Surgery

Als China toonaangevende professionele fabrikant en leverancier van oftalmische natrium hyaluronaat gel, intra-articulaire injectie, niet cross-linked hyaluronzuur vulmiddel voor meer dan 15 jaar, Hi-Tech heeft een uitstekende reputatie met producten van superieure kwaliteit, meer concurrerende prijs en doordachte klantenservice. Neem voor vragen contact op met onze fabriek, sales @ qfhitech.com

Aanvraag sturenChat Now

Natriumhyaluronaat, een polymeerpolysaccharide van biologische materialen gevormd door N-acetylglucosamine en glucuronzuur via iteratief verbonden, heeft een hoge mate van visco-elasticiteit, plasticiteit, permeabiliteit en goede biocompatibiliteit. Dit product is geschikt voor alle niveaus van gewrichtsaandoeningen en is met name effectief in de gewrichten die nodig zijn voor regelmatige interactie en wordt vervaardigd met een grondstof van een kam gebaseerd op het proces van fijne biochemische technologie, scheiding, zuivering en raffinage. De gel bevat 1% HMW natriumhyaluronaat en fysiologische buffer. Dit product, dat een kleurloze, geurloze, steriele, pyrogeenvrije transparante viskeuze vloeistof is, gebruikt de aseptische verwerkingstechnologie om sterilisatie te filteren.


Pakketjes:

 

1,0 ml / spuit, 2,0 ml / spuit, 2,5 ml / spuit, 3,0 ml / spuit.

Vorm complex met eiwit en bedek het oppervlak van gewrichtskraakbeen voor bescherming. Dit product heeft de functie van smering en buffering.
Verminder of elimineer artralgie met de verbinding met pijnreceptor of massamoleculair medium.
Beperk de gewrichtspijn veroorzaakt door een ontstekingsmediator, zoals bradykinine.
Beperk gewrichtskraakbeen van kataplasie en voorkom adhesie en contractuur.
Bevorder synoviocyten om meer natriumhyaluronaat uit te scheiden en natuurlijke biochemische component van gezamenlijke vloeistof te hervatten.
Voorkom dat de pees hecht.


Voordeel


 • Hoge veiligheid:
  Niet-dierlijk afgeleid injecteerbaar hyaluronzuurpoeder

 • Hoog moleculair gewicht:
  1,0% -3,0% Stabiele niet-gecrosslinkte natriumhyaluronaatgel

 • Uitstekende pijnverlichting

 • Verbeterde gewrichtsfunctie

 • Perfecte OEM & ODM service:
  Wij bieden Medical HA Gel als uw specialiteit bij onze professionele technologie-afdeling

 • Geproduceerd in een GMP-standaardwerkplaats

 • Geavanceerde productieapparatuur om elk risico op schadelijke componenten te vermijden.

 • Over de hele wereld gebruikt en van een goede reputatie.


indicatie:


Traumatische artritis
Artrose reumatoïde artritis
RA (reumatoïde artritis)
Scapulohumerale periartritis
Peesreparatie
Artroscopische chirurgie
Hechting van zachte weefsels
Gezamenlijke inspectie

Qufu Hi-Tech Trading Co, Ltd zet zich in voor onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en marketing van hoogwaardige en betaalbare hyaluronzuurserieproducten. Het bedrijf bevindt zich in Qufu High-Tech Development Zone - de geboortestad van Confucius.
Als specialist in de R & D van HYALURONIC ACID-producten in China zijn wij de wereldleider in de HA-grondstofmarkt en nu zijn we ook toegewijd aan de verkoop- en merkpromotie van HA-eindproducten. Onze sterke producten zijn: hyaluronzuurvuller , Mesotherapie Hyaluronic Acid Serum, Medical Sodium Hyaluronate Gel Hyaluronic Acid Materials & Hyaluronic Acid Skin Care Cosmetics.
Onze handelsmerkproducten: Top-Q, Charmost, Bomsur, die veel positieve feedback hebben gekregen in Zuidoost
Azië, Zuid-Amerika, Zuid-Europa, West-Europa, enz. Onze fabrieken voldoen aan de GMP-vereisten. We hebben automatische fermentatie- en zuiveringsapparatuur, een perfect kwaliteitsmanagementsysteem en moderne testmethoden. Ons productieve proces heeft al het CE, ISO9001: 2008 Quality Management System bereikt. We hebben expertises en professoren die gespecialiseerd zijn in het reseachen van HA-series voor farma, gezondheidsproducten, cosmetica en schoonheidsproducten. Daarnaast bieden we onze klanten OEM- en private labelingdiensten om uw eigen unieke lijn hyaluronzuurproducten te creëren.
Anders dan het gezonde verstand van een handelsmaatschappij, is Hi-Tech nauw verbonden met een aantal andere competente fabrikanten. Om het vermogen van productie en verwerking te versterken.

Met ruime ervaring en expertise, Hi-Tech Trading, een van de professionele fabrikanten en leveranciers in China, heet u van harte welkom om te kopen of groothandel onze kwaliteit, veilige en effectieve oem medische natriumhyaluronaat gel niet cross-linked hyaluronzuur anti-adhesie ha injectie voor oftalmische oogchirurgie, professioneel gemaakt in onze fabriek.

Hot Tags: OEM medische natrium hyaluronaat gel niet cross-linked hyaluronzuur anti-adhesie HA injectie voor oogheelkundige oogchirurgie China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, kopen

Onderzoek