banner
Huis » Producten > Hyaluronzuurvuller > Niet kruiselings gekoppelde HA vuller
Productcategorie

Visco-elastische oplossing CE Medisch natriumhyaluronaat Gel Hyaluronzuur gezamenlijke smering HA-injectie voor artrose knieoperatie

Als China toonaangevende professionele fabrikant en leverancier van oftalmische natrium hyaluronaat gel, intra-articulaire injectie, niet cross-linked hyaluronzuur vulmiddel voor meer dan 15 jaar, Hi-Tech heeft een uitstekende reputatie met producten van superieure kwaliteit, meer concurrerende prijs en doordachte klantenservice. Neem voor vragen contact op met onze fabriek, sales @ qfhitech.com

Aanvraag sturenChat Now

Natriumhyaluronaat, een polymeerpolysaccharide van biologische materialen gevormd door N-acetylglucosamine en glucuronzuur via iteratief verbonden, heeft een hoge mate van visco-elasticiteit, plasticiteit, permeabiliteit en goede biocompatibiliteit. Dit product wordt vervaardigd met grondstof van kam gebaseerd op het proces van fijne biochemische technologie, scheiding, zuivering en raffinage. De gel bevat 1% HMW natriumhyaluronaat en fysiologische buffer. Dit product, dat een kleurloze, geurloze, steriele, pyrogeenvrije transparante viskeuze vloeistof is, gebruikt de aseptische verwerkingstechnologie om sterilisatie te filteren.


Pakketjes:


1,0 ml / spuit, 2,0 ml / spuit, 2,5 ml / spuit, 3,0 ml / spuit.

Vochtig oogoppervlak tijdens de operatie en voorkom dat het epitheel droog wordt. De functie van dit product is veel beter dan fysiologische zoutoplossing of evenwichtsvloeistof.
Injecteer dit product onder bulbaire conjunctiva om de conjunctivale flap te scheiden en de post-operatieve sub conjunctieve fibrose tot een minimum te beperken tijdens glaucoomchirurgie.
Vorm een beschermlaag om de beschadiging van het implantaat of de intraoculaire lensimplantatie in de endotheelcel te verminderen en verlies van endotheelcellen te verminderen.
Gemak voor gebruik, zoals extractie van vreemd lichaam in de voorkamer, intraoculaire lensimplantatie.


indicatie:


Cataract-operatie

Hoornvlies transplantatie
Glaucoma-operatie
Retinale loslating chirurgie
phacoemulsificatie
Oculaire chirurgie

Qufu Hi-Tech Trading Co, Ltd zet zich in voor onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en marketing van hoogwaardige en betaalbare hyaluronzuurserieproducten. Het bedrijf bevindt zich in Qufu High-Tech Development Zone - de geboortestad van Confucius.

Als specialist in de R & D van HYALURONIC ACID-producten in China zijn wij de wereldleider in de HA-grondstofmarkt en nu zijn we ook toegewijd aan de verkoop- en merkpromotie van HA-eindproducten.
Onze sterke producten zijn: hyaluronzuurvuller, mesotherapie hyaluronzuurserum, medische natriumhyaluronaatgel, hyaluronzuurmaterialen & hyaluronzuur huidverzorging cosmetica.
Onze handelsmerkproducten: Top-Q voor Hyaluronic Acid Filler, die veel positieve feedback hebben ontvangen in Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, Zuid-Europa, West-Europa, enz.
Daarnaast bieden we onze klanten OEM- en private labelingdiensten om uw eigen unieke reeks hyaluronzuurproducten te creëren

Voor vragen over futures, neem dan gerust contact met ons op: sales@qfhitech.com

Met brede ervaring en expertise, Hi-Tech Trading, een van de professionele fabrikanten en leveranciers in China, heet u van harte welkom om te kopen of groothandel onze kwaliteit, veilige en effectieve visco-elastische oplossing ce medische natriumhyaluronaat gel hyaluronzuur gezamenlijke smering ha injectie voor osteoarthritis knie operatie, professional gemaakt in onze fabriek.

Hot Tags: visco-elastische oplossing CE medische natrium hyaluronaat gel hyaluronzuur gezamenlijke smering HA injectie voor artrose kniechirurgie China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, koop

Onderzoek