banner
Huis » Producten > Hyaluronzuur > Cosmetische Grade HA
Productcategorie

Groothandel grondstoffen hyaluronzuur poeder HA cosmetische huidverzorging natriumhyaluronaat zout

Hi-Tech Trading, een van de professionele fabrikanten en leveranciers in China, is zeer verheugd u te kopen of groothandel onze kwaliteit, veilige en effectieve groothandel grondstoffen hyaluronzuur poeder ha cosmetische huidverzorging natrium hyaluronaat zout, professioneel gemaakt in onze fabriek. Voor verdere vragen, neem dan gerust contact op met onze fabriek, sales @ qfhitech.com

Aanvraag sturenChat Now

Groothandel grondstoffen hyaluronzuur poeder HA cosmetische huidverzorging natriumhyaluronaat zout
Wat is hyaluronzuurpoeder?


Hyaluronzuur (HA) is een macromoleculair mucopolysacharide met rechte keten, samengesteld uit herhaalde disaccharide-eenheden van glucuronzuur en N-acetylglucosamine. Het bestaat breed uit de extracellulaire ruimte van menselijk en dierlijk weefsel, vitreum, navelstreng, synovia van huidgewrichten en hanekam, enz. De commerciële HA is gewoonlijk een natriumzout, natriumhyaluronaat geheten, gewoonlijk hyaluronzuur genoemd. HA is een nieuw biologisch in binnen- en buitenland. Het molecuulgewicht is van enkele tienduizend tot enkele miljoenen. De waterige oplossing heeft een uitstekend vochtvasthoudend vermogen, hoge visco-elasticiteit en smering. Het wordt veel gebruikt in cosmetica, farmacie en gezondheids- en schoonheidsproducten.


De effecten zijn als volgt


(1) Hydraterende werking
Vochtinbrengen is het belangrijkste effect van natriumhyaluronaat in cosmeticaproducten. Het kan een gehydrateerde schaal in het huidoppervlak zijn en zorgt voor hydratatie en verzachting van het bloed. In vergelijking met andere humectanten wordt Natriumhyaluronaat minder beïnvloed door de omgeving, omdat het de grootste hygroscopische capaciteit heeft bij een relatief lage luchtvochtigheid (bijv. In een droge winter), maar het de laagste hygroscopische capaciteit heeft in een relatief hoge luchtvochtigheid (bijv. vochtige zomer). Deze unieke eigenschap van natriumhyaluronaat maakt de huid aan verschillende seizoenen aan te passen.


(2) Huidvoedseleffect
Natriumhyaluronaat is het inherente biologische materiaal van de huid. Het exogene natriumhyaluronaat kan het endogene natriumhyaluronaat aanvullen. Natriumhyaluronaat met een laag moleculair molecuul kan rechtstreeks in de dermis doordringen om de toevoer van voedingsstoffen te verbeteren.


(3) Huidhersteleffect

Er zijn aanwijzingen dat plaatselijk aangebrachte natriumhyaluronaat de huidirritatie van verschillende oorzaken kan verminderen. Tijdens klinische onderzoeken werd ook aangetoond dat dit ingrediënt effectief is bij het bevorderen van genezing en het bestrijden van ontstekingsaandoeningen van de huid. Natriumhyaluronaat dient als een vrije radicalenvanger en antioxidant, en helpt de huid te beschermen tegen de verouderende effecten van overmatige blootstelling aan zonlicht.


(4) Verzachtend en filmvormend
Natriumhyaluronaat is een hoog polymeer met hoge smering en filmvorming. Natriumhyaluronaat in cosmetica zorgt voor beschermende film op het huidoppervlak, die vocht vasthoudt en tegelijkertijd voorkomt dat vocht in de huid verdampt, waardoor de huid er fris blijft uitzien.

(5) Verdikking
Natriumhyaluronaatoplossing heeft een hoge viscositeit en een oplossing van 1% is gelatineus. Het kan aan cosmetica worden toegevoegd om de verdikking en stabiliteit te verbeteren.
Pakket
Over ons


Qufu Hi-Tech Trading Co, Ltd zet zich in voor onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en marketing van hoogwaardige en betaalbare hyaluronzuurserieproducten. Het bedrijf bevindt zich in Qufu High-Tech Development Zone - de geboortestad van Confucius.

Onze fabrieken voldoen aan de GMP-vereiste. We hebben automatische fermentatie- en zuiveringsapparatuur, een perfect kwaliteitsmanagementsysteem en moderne testmethoden. Ons productieve proces heeft al het CE, ISO9001: 2008 Quality Management System bereikt. We hebben expertises en professoren die gespecialiseerd zijn in het reseachen van HA-series voor farma, gezondheidsproducten, cosmetica en schoonheidsproducten.

Daarnaast bieden we onze klanten OEM- en private labelingdiensten om uw eigen unieke reeks hyaluronzuurproducten te creëren.

Hot Tags: groothandel grondstoffen hyaluronzuur poeder ha cosmetische huidverzorging natrium hyaluronaat zout China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, kopen

Onderzoek