banner
Huis » Producten > Mesotherapie-injecties
Productcategorie

2.5cc TOP-Q fles niet kruisverbonden HA injectie voor Hydrolift Deeply Dkin reparatie Meso-oplossing

Hi-Tech Trading, een van de professionele fabrikanten en leveranciers in China, heet u van harte welkom om onze kwalitatief hoogwaardige, veilige en effectieve 2.5cc top-q fles niet-gecrosslinkte ha-injectie voor hydrolift deeply dkin repairing meso-oplossing, professioneel gemaakt in onze fabriek. Neem voor vragen contact op met onze fabriek, sales @ qfhitech.com

Aanvraag sturenChat Now

2.5cc TOP-Q fles niet kruisverbonden HA injectie voor Hydrolift Deeply Dkin reparatie Meso-oplossingProductomschrijving


Hydrolifting is een methode die wordt gebruikt voor het aanhalen en volumeren van de huid door toediening van hyaluronzuur met buitengewoon hydratatievermogen. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt. De toepassing van hyaluronzuur vervangt zijn eigen geleidelijk verlies en hydrateert zo de huid. Het helpt ook om de microcirculatie van de huid te reguleren en ondersteunt het collageenweefsel en de elasticiteit van de huid.

Het is steriel, biologisch afbreekbaar, niet-pyrogeen, visco-elastisch, helder, kleurloos, gehomogeniseerd serum dat bestaat uit hyaluronzuur (HA), geformuleerd tot een concentratie van 10 mg / ml-30 mg / ml volgens ander gebruik.


Kleine hoeveelheden hyaluronzuur worden met zeer fijne naalden in het gezicht geïnjecteerd. De behandelingen duren 30 minuten. Na de behandeling is de huid roze en een beetje opgezwollen.

De volgende behandeling wordt na 3-4 weken aanbevolen. Het wordt aanbevolen om de behandeling na 6-9 maanden te herhalen.Waarom hebben we nodig?Voordeel


Veilig en natuurlijk:

Niet-dierlijke bio-fermentatie, steriel HA-poeder, geen risico op bacteriële infectie
Hoogzuiver, hoog visco-elastisch
Professionele R & D Dep. voor innovatieproduct

Betaalbare prijs:

Geproduceerd in onze eigen fabriek zorgt voor lagere prijs en hoge kwaliteit.
Kleine hoeveelheden zijn ook acceptabel


Gebruik & toepassing:

Richting voor gebruik: Mesotherapie, Mesoroller en Meso Gun
PakketOver ons


Qufu Hi-Tech Trading Co, Ltd zet zich in voor onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en marketing van hoogwaardige en betaalbare hyaluronzuurserieproducten. Het bedrijf bevindt zich in Qufu High-Tech Development Zone - de geboortestad van Confucius.
Als specialist in de R & D van HYALURONIC ACID-producten in China zijn wij de wereldleider in de HA-grondstofmarkt, en nu zijn we ook toegewijd aan de verkoop en merkpromotie

van HA-eindproducten.
Onze sterke producten zijn: hyaluronzuurvuller, mesotherapie hyaluronzuurserum, medische natriumhyaluronaatgel, hyaluronzuurmaterialen & hyaluronzuur huidverzorging cosmetica.

Onze handelsmerkproducten: Top-Q, Charmost, Bomsur, die veel positieve feedback hebben ontvangen in Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, Zuid-Europa, West-Europa, enz.

Onze fabrieken voldoen aan de GMP-vereiste. We hebben automatische fermentatie- en zuiveringsapparatuur, een perfect kwaliteitsmanagementsysteem en moderne testmethoden. Ons productieve proces heeft al het CE, ISO9001: 2008 Quality Management System bereikt. We hebben expertises en professoren die gespecialiseerd zijn in het reseachen van HA-series voor farma, gezondheidsproducten, cosmetica en schoonheidsproducten.

Daarnaast bieden we onze klanten OEM- en private labelingdiensten om uw eigen unieke reeks hyaluronzuurproducten te creëren.

Anders dan het gezonde verstand van een handelsmaatschappij, is Hi-Tech nauw verbonden met een aantal andere competente fabrikanten. Om het vermogen van productie en verwerking te versterken.
Hot Tags: 2.5cc top-q fles niet-verknoopte ha injectie voor hydrolift diep dkin reparatie meso oplossing China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, kopen

Onderzoek