banner
Huis » Producten > Mesotherapie-injecties
Productcategorie

Hydro-Lifting Meso Hyaluronic Acid Serum HA Oplossing voor Mesotherapie Injectie

Als China toonaangevende professionele fabrikant en leverancier van mesotherapie hyaluronzuur, hydro-lifting meso serum, hyaluronzuur oplossing voor meer dan 15 jaar, Hi-Tech heeft een uitstekende reputatie met producten van superieure kwaliteit, meer concurrerende prijs en doordachte klantenservice. Neem voor vragen contact op met onze fabriek, sales @ qfhitech.com

Aanvraag sturenChat Now

Hi-Tech Meso injecteerbare hyaluronzuurgel is geïndiceerd voor injectie in de oppervlakkige dermis en huid-epidermale overgang gericht op een geheel nieuwe benadering van huidverjonging voor het gezicht, nek, handen, enz.

Hyaluronzuur mesoserum is het gebruik van hyaluronzuurinjecties direct op de huid, waardoor de gezichtshuid vochtig en zacht, glanzend en doorschijnend is, dus je hebt kunstenaars als een gladde en doorschijnende huid, de dermis kan het probleem van gebrek aan water oplossen, verbetering van kleine rimpels, breng significante resultaten.

Hyaluronzuur (hyaluronzuur) zelf is een natuurlijke substantie die het lichaam vormt, zodat het menselijk lichaam zonder bijwerkingen en afwijzing. Huidbevochtigend hyaluronzuur speelt een belangrijke rol, met een leeftijd van 20 tot 30 jaar in vergelijking met de huid, het lichaamsgewicht van 30 tot 40 jaar oud is 75% hyaluronzuur en slechts 60% meer dan 40 jaar, het verouderingsproces van de huid. huid om de transparantie van menselijke ervaring te verminderen hyaluronzuur en verminderde huidelasticiteit, resulterend in fijne lijntjes. Injecteer vervolgens hyaluronzuur kan het waterretentie vermogen verhogen, zodat de huid vochtig en doorschijnend is.


Gebruik & toepassing  


Richting voor gebruik: Mesotherapie, Mesoroller en Meso Gun

1. Voorkom de vorming van rimpels
2.Sluit fijne lijntjes weg
3. Geef moe en uitgedroogde huid terug al zijn uitstraling, toon en elasticiteit
4.Vermindering van de vetmassa in de dermis (cellulitis)
5.Deeply Skin Repairing en Hydraterende


Contra


1. Verbod op roken injectie binnen een week.
2. Probeer een sterke UV-injectie binnen een week te vermijden.
3. Na de injectie om de sauna of krachtige oefening vijf dagen te vermijden.


Bedrijf voordelen


1. Meer dan 15 jaar ervaring in het exporteren van biologische producten op basis van hyaluronzuur.
2. We bieden OEM & private etikettering HA producten.
3. Hoge kwaliteit, betaalbare prijs, perfecte service na verkoop.
4. Onze sterke producten zijn: hyaluronzuurvuller, mesotherapie hyaluronzuurserum, medische natriumhyaluronaatgel, hyaluronzuurpoeder en hyaluronzuur huidverzorgingscosmetica.

Voor vragen over futures, neem dan gerust contact met ons op: sales@qfhitech.com

Met brede ervaring en expertise, Hi-Tech Trading, een van de professionele fabrikanten en leveranciers in China, heet u van harte welkom om te kopen of groothandel onze kwaliteit, veilige en effectieve hydro-lifting meso hyaluronzuur serum ha oplossing voor mesotherapie injectie, professioneel gemaakt in onze fabriek.

Hot Tags: hydro-lifting meso hyaluronzuur serum HA oplossing voor mesotherapie injectie China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, kopen

Onderzoek